woensdag 12 december 2018

Het Platform Pleeggezinnen Achterhoek is bij notaris Kraayenhof in Borculo geweest om de oprichtingsakte van Stichting Platform Pleeggezinnen Achterhoek te tekenen. Medio 2015 werd duidelijk dat als het PPA financien ter beschikking wilde krijgen vanuit bijvoorbeeld de 8 Achterhoekse gemeentes of bepaalde fondsen, er een officiele rechtspersoon gerealiseerd zou moeten worden. Er is toen gekozen om een stichting op te richten welke de financien van het Platform Pleeggezinnen Achterhoek beheert.
Notaris Kraayenhof was in dien mate onder de indruk van de inspanningen van het PPA dat hij zijn werkzaamheden kosteloos heeft verricht, waarvoor wij hem zeer erkentelijk zijn.

Bij notaris Kraayenhof
Elizabeth Kooistra, Tanja Roekevisch, Marten Jan Kooistra en notaris Kraayenhof bij het tekenen van de akte
We vieren het met koffie en gebak

Nieuws

  • 26-11-2018
  • 31-10 t/m 7-11-2018
  • 24-09-2018
  • 20-02-2018

Het Grote Pleegzorg Gesprekspel (gemeente Winterswijk)
Het Platform Pleeggezinnen Achterhoek verbindt pleegouders, gemeenten, organisaties en anderen die met pleegzorg te maken hebben. Hoe mooi is

Read More

7x Pleegoudercafé in de 'Week van de Pleegzorg'

Het Platform Pleeggezinnen Achterhoek is sinds 2014 bezig met het verbinden van pleegouders. Eens per maand wordt

Read More

Thema-avond 'Verschillende therapievormen'
Alle pleegkinderen komen met een, soms flink gevulde, rugzak in het pleeggezin. Voor een aantal kinderen zou het fijn zijn om gespecialiseerde

Read More

Cursus 'Zorgen voor getraumatiseerde kinderen' gaat van start!

Het Platform Pleeggezinnen Achterhoek organiseert, in samenwerking met de pleegzorgorganisaties, een cursus ‘zorgen voor getraumatiseerde kinderen’.

Wat

Read More